Απολογισμός Σχολικού Έτους 2021-2022

Πριν λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκε η σχολική χρονιά 2021-2022 με την επίδοση τελικής βαθμολογίας στους χώρους του Κέντρου Ξένων Γλωσσών μας.

Μαθητές και γονείς συνομίλησαν εποικοδομητικά με το διδακτικό προσωπικό μέσα σε κλίμα άριστης συνεργασίας και με μοναδικό, όπως πάντα, γνώμονα την προσήλωση στο στόχο της γόνιμης και μεθοδικής εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ευχάριστη νότα δροσιάς αποτέλεσε η καθιερωμένη πια συνοδεία παγωτού του εξαίρετου Αρτοποιείου-Ζαχαροπλαστείου Grande Mylonas που και φέτος πρόσθεσε μια αίσθηση ανεμελιάς εν όψει των θερινών διακοπών.

Η φετινή χρονιά έκλεισε αναμφίβολα με θετικό πρόσημο. Η συνεχής και αδιασάλευτη λειτουργία του ΚΞΓ μας μέσα σε απαιτητικές και πάλι συνθήκες, η άριστη επικοινωνία γονιών-μαθητών και καθηγητριών, η υβριδική λειτουργεία των τμημάτων όποτε ήταν απαραίτητο δημιούργησαν τις απαιτούμενες συνθήκες ώστε να επιτύχουμε και φέτος την απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις Γλωσσομάθειας επιπέδου Β2 (100%) αλλά και εξαιρετικές επιδόσεις στο ιδιαιτέρως απαιτητικό επίπεδο C2 (Proficiency) (90%) και μάλιστα μετά από διάστημα σπουδών μόνο 9 μηνών.

Η πολυετής πείρα μας, το υψηλό αίσθημα ευθύνης, η προσωπική προσέγγιση κάθε μαθητή-μαθήτριας ξεχωριστά μα και το άριστο συναδελφικό κλίμα, αποτελούν τις βασικές προϋποθέσεις της επιτυχημένης πορείας μας στο χώρο και μας καθιστούν υπερήφανους και αποφασισμένους για το μέλλον όποιες προκλήσεις και αν φέρει αυτό.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς που εμπιστεύονται την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας σε εμάς και συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για τις διακρίσεις τους. Από μέρους μας δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε το έργο μας απρόσκοπτα και με πεισματική αισιοδοξία.

Με εκτίμηση,

Αγγελική Αμπατάγγελου