Αποτελέσματα εξετάσεων

Αγαπητοί γονείς και μαθητές,

Με μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα φετινά αποτελέσματα των εξετάσεων, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά 17 μαθητές. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1. ECCE (Lower Michigan): 8 μαθητές ποσοστό επιτυχίας 100%

2. FCE (Lower Cambridge): 5 μαθητές ποσοστό επιτυχίας 100%

3. ECPE (Proficiency Michigan): 4 μαθητές ποσοστό επιτυχίας 100%

Όπως πάντα έτσι και φέτος επιλέξαμε τα πλέον καταξιωμένα και αναγνωρίσιμα πτυχία 2 πανεπιστημίων. Όλοι οι υποψήφιοι του Β2 ήταν μαθητές της Δευτέρας Γυμνασίου και είχαν ξεκινήσει την σπουδή της Αγγλικής γλώσσας στην Τρίτη Δημοτικού. Αντίστοιχα οι υποψήφιοι του C2 ήταν μαθητές της Πρώτης Λυκείου. Δύο μαθητές μας , στις εξετάσεις Β2 Cambridge, πέτυχαν την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία με αποτέλεσμα το επίπεδο γνώσης τους να αξιολογηθεί ως  C1 (Advanced).

Το αποτέλεσμα αυτό δεν ήρθε τυχαία. Όλοι μας δουλέψαμε στοχευμένα, καθιστώντας σαφές στους μαθητές μας, πως ο δρόμος για την επιτυχία περνάει μέσα από υπεύθυνη προετοιμασία και μελέτη. Η διαδικασία αυτή είναι που βοήθησε ακόμα και κάποιους πιο αδύναμους μαθητές μας να πετύχουν τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε όλο αυτό το ταξίδι είχαμε στο πλάι μας εσάς τους γονείς τους, που χάρη στην άριστη επικοινωνία και συνεργασία που είχαμε αναπτύξει καταφέραμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά προκειμένου να οδηγηθούν στην επιτυχία. Σας ευχαριστώ θερμά!

Βέβαια θα ήταν παράλειψη μου να μην εκφράσω τις ευχαριστίες μου και τα συγχαρητήρια μου στις καθηγήτριες μας κ.κ Πατίκα και Παντελοπούλου καθώς και την γραμματέα μας κ. Καραβούλια για την άψογη επαγγελματική τους συμπεριφορά και για το γεγονός πως όλα αυτά τα χρόνια αντιμετωπίζουν και συμπεριφέρονται στα παιδιά σας σαν να είναι δικά τους.

Αυτή η επιτυχία ανήκει στα παιδιά σας! Μπράβο τους! Συγχαρητήρια!

Σας ευχαριστώ θερμά

Αγγελική Αμπατάγγελου