Αποτελέσματα εξετάσεων FCE (B2 Cambridge) Ιούνιος 2020

Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων γλωσσομάθειας FCE – B2 Cambridge και για άλλη μια φορά νιώσαμε, μαθητές-γονείς και καθηγητές, ηθικά δικαιωμένοι αφού η απόλυτη επιτυχία  100% ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο μια ιδιαίτερα δύσκολη σχολική χρονιά.

Οι κόποι των μαθητών μας απέδωσαν καρπούς και η βαθμολογική τους επίδοση ήταν εξαιρετική. Αναγνωρίστηκαν και πιστοποιήθηκαν γνώσεις επιπέδου C1 Advanced  – B2 Grade A  και γνώσεις επιπέδου Β2 – Grade B, δυνατά προσόντα -«διαβατήρια» που τους εξασφαλίζουν ανεμπόδιστη μετάβαση στο επόμενο ανώτατο επίπεδο γνώσεων, που δεν είναι άλλο από το C2-Proficiency.

Εκφράζουμε  τις θερμές μας ευχαριστίες στους ίδιους τους μαθητές μας αλλά και στους γονείς τους που μας εμπιστεύονται την ξενόγλωσση εκπαίδευση των παιδιών τους και ευχόμαστε πάντα να καταφέρνουν να ανταπεξέρχονται με αυταπάρνηση στις προκλήσεις και να μας κάνουν όλους υπερήφανους.

Παράλληλα, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να κοπιάζουμε με γνώμονα τη σωστή εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας  και να παρέχουμε εφόδια ζωής σε όσους μας εμπιστεύονται.