Εκδρομή Επίδαυρος – Ναύπλιο

Αγαπητοί γονείς, μαθητές και φίλοι

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως η φετινή μας εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο στις 25/6/2016 ημέρα Σάββατο, με ενδιάμεσο σταθμό το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου. Την ξενάγηση μας στο χώρο θα αναλάβει η ξεναγός κ. Διζέ Κατερίνα. Το κόστος της ξενάγησης το καλύπτουμε εμείς.

Όπως γνωρίζετε το 2016 είναι για εμάς μια πολύ σημαντική χρονιά καθώς γιορτάζουμε 40 χρόνια λειτουργίας! Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό  και μετά από επικοινωνία με τον Δήμο Ναυπλίου, μας παραχωρήθηκε χώρος στην παραλία της Πόλης, με θέα το Μπούρτζι. Εκεί το catering του κ. Σταυρόπουλου θα αναλάβει να ετοιμάσει  ένα ελαφρύ γεύμα, το οποίο θα είναι προσφορά δική μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 10 ευρώ/άτομο και περιλαμβάνει μόνο  το κόστος μεταφοράς.

Το εισιτήριο εισόδου στον Αρχαιολογικό χώρο, για όποιον το επιθυμεί,  ανέρχεται στα 6 ευρώ (αντί για 12) για κάθε ενήλικα. Η είσοδος για παιδιά και καθηγητές είναι δωρεάν.

Ώρα αναχώρησης  07:00, από το σχολείο μας. Παρακαλούμε πολύ για την έγκαιρη προσέλευσή σας.

Την μεταφορά μας θα αναλάβει το γραφείο του κ. Φραγκούλια Αλέξη.

Δήλωση συμμετοχής με αποστολή μηνύματος στο 6980089185 (Αγγελική Αμπατάγγελου), όπου αναφέρετε  επώνυμο και αριθμό ατόμων, μέχρι τις 10/6. Για τυχόν κενές θέσεις, προκειμένου να προσκαλέσετε κάποιον φίλο ή συγγενή σας, θα ενημερωθείτε στις 15/6.

Σας ευχαριστούμε θερμά και σας περιμένουμε!

Με εκτίμηση

Αγγελική Αμπατάγγελου