Εργαστήρι Διατροφής

Αγαπητοί γονείς,

Στα πλαίσια εκπαίδευσης και υποστήριξης των παιδιών και των οικογενειών σας, το Σχολείο μας αποφάσισε σε συνεργασία με το εργαστήρι διατροφής «Ευτροφία» να οργανώσει και να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα διατροφής.

Σκοπός του προγράμματος είναι η μετάδοση και η εφαρμογή ενός ισορροπημένου τρόπου διατροφής. Αυτό θα γίνει με τρόπο διαδραστικό και με την παροχή συγκεκριμένου υλικού. Επίσης στο χώρο μας θα πραγματοποιηθούν βιωματικές δραστηριότητες με την συμμετοχή μικρών και μεγάλων (3 φορές μέσα στη χρονιά), στοχεύοντας στην μετάδοση συγκεκριμένων μηνυμάτων. Την οργάνωση όλου του προγράμματος έχουν αναλάβει οι κ.κ Μαρκέλλα Συμεοπούλου και Μέμα Λαμπροπούλου Κλινικοί Διαιτολόγοι – Διατροφολόγοι, Μ.Sc.

Εμείς από την μεριά μας αναλαμβάνουμε το κόστος της όλης προσπάθειας, προκειμένου να δώσουμε την δυνατότητα σε όλους μας να επωφεληθούμε διορθώνοντας ή βελτιώνοντας κάποιες διατροφικές μας συνήθειες, έχοντας στο πλάι μας δύο καταξιωμένες διατροφολόγους.

Από εσάς ζητάμε την ενεργή συμμετοχή σας προκειμένου η προσπάθεια αυτή να αποδειχθεί επιτυχημένη και ωφέλιμη για όλους μας.

 

Με εκτίμηση

Αγγελική Αμπατάγγελου

 

—————————————————————————————————————————

 

Η πρώτη μας συνάντηση στην οποία, όπως και στις επόμενες, έχουμε σκοπό και να διασκεδάσουμε θα πραγματοποιηθεί στο χώρο μας στις 21/10/2017 το απόγευμα. Παρακαλώ πολύ όπως μας ενημερώσετε έως την Δευτέρα 9/10 για τον αριθμό των ατόμων που θα παρευρεθούν.

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ