«Μουσείο Σχολικής Ζωής κ΄Εκπαίδευσης»

Αγαπητοί μας μαθητές και γονείς,

Η πρώτη μας φετινή εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 12/11/2017 ημέρα Κυριακή και θα έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Απευθύνεται στα παιδιά, στα οποία θα δοθεί η ευκαιρία να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα του «Μουσείου Σχολικής Ζωής κ΄ Εκπαίδευσης, Εθνικό Κέντρο Έρευνας κ΄Διάσωσης Σχολικού Υλικού», με θέμα «Περπατώ με την τάξη μου στην Πλάκα».

Το πρόγραμμα αυτό δίνει την ευκαιρία στους μαθητές να κάνουν ένα ταξίδι στο χρόνο και την ιστορία. Περπατούν στην Πλάκα, γνωρίζουν τα αξιοθέατα, τα μνημεία και την ιστορία της πιο Αρχαίας γειτονιάς με τρόπο ευχάριστο και διασκεδαστικό.

Το ραντεβού έχει δοθεί στο χώρο του Μουσείου, Τριπόδων 23 Πλάκα, στις 14:00. Σε περίπτωση που ο καιρός δεν μας το επιτρέψει έχουμε προβλέψει την  πραγματοποίηση άλλης δραστηριότητας, εξίσου ενδιαφέρουσας, μέσα στο χώρο του Μουσείου. Το κόστος συμμετοχής για κάθε παιδί ανέρχεται στα ευρώ.

Αριθμός συμμετεχόντων : 4 ενήλικες και 43 παιδιά. Ο ρόλος των ενηλίκων θα είναι καθαρά επικουρικός, προκειμένου να βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή της εκδρομής.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής έως 15/10/2017

Κόστος συμμετοχής :  ευρώ (για την μετακίνηση και για την συμμετοχή)

 

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε

Αγγελική Αμπατάγγελου