Νέα σχολική χρονιά 2023-2024

Αγαπητοί φίλοι, μια όμορφη χρονιά πλησιάζει στο τέλος της και μόνο ευχάριστες αναμνήσεις έχουμε!
Όσον αφορά το εκπαιδευτικό κομμάτι συμμετείχαμε για άλλη μια χρονιά στις εξετάσεις FCE – ECCE και ECPE και είμαστε αισιόδοξοι πως οι μαθητές μας ήταν άριστα προετοιμασμένοι και πως τα αποτελέσματα θα είναι τα αναμενόμενα.
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 1915 ώρες διδασκαλίας δια ζώσης και 253 διαδικτυακά σε μαθητές που το είχαν ανάγκη.

Παράλληλα, μετά από καιρό , πραγματοποιήσαμε μια εκδρομή στους ιστορικούς Δελφούς και την Αράχοβα, διοργανώσαμε την 34η Χριστουγεννιάτικη γιορτή αλληλεγγύης, παρακολουθήσαμε μια σειρά webinars της Interamerican με θέμα «Ψυχική υγεία και ευεξία» και τέλος διοργανώσαμε τη γιορτή των επί πτυχίω μαθητών μας στον κήπο του σχολείου μας.

Εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς σας περιμένουμε να γνωριστούμε και να σας παρουσιάσουμε γιατί διεκδικούμε να είμαστε η πρώτη σας επιλογή για την σπουδή της Αγγλικής γλώσσας.

Διαθέτουμε το συντομότερο και αποτελεσματικότερο πρόγραμμα σπουδών, πλαισιωμένο από εκπαιδευτικούς με πολυετή πείρα,  τους πλέον αξιόπιστους εκδοτικούς οίκους και μια  μοναδική και σύγχρονη  πλατφόρμα διαχείρισης η οποία σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε άμεση εικόνα της πορείας του παιδιού σας  και πολλά άλλα.

Όλα αυτά οδηγούν τους μαθητές μας με ασφάλεια στην απόκτηση των πλέον αξιόπιστων πιστοποιητικών γλωσσομάθειας, αποκλειστικά και μόνο των Πανεπιστημίων Cambridge και Michigan.

Στόχος μας είναι να βλέπουμε ευτυχισμένα παιδιά, με όρεξη για σπουδή!